Appel-kaneel recept & buitenaards leven?! | Havermout met…

Appel-kaneel recept & buitenaards leven?! | Havermout met…

Appel-kaneel recept & buitenaards leven?! Dat is een hele aparte combi moet je vast gedacht hebben. Deze nieuwe, wekelijkse, serie zal altijd een recept met havermout bevatten én een vraag van een bijpassende thee van Pickwick (die hebben namelijk zo’n leuk kaartje). Deze week is die vraag: ‘denk je dat er op een dag buitenaardse wezens landen?’

Deze ochtend begon ik mijn dag met mijn lievelingsontbijt, havermout. Dit keer heb ik gekozen voor een variatie met appel en kaneel. De producten die ik heb gebruikt heb zijn:

  • Havermout (ongeveer 40 gram)
  • Granny Smith appel
  • 2 theelepels kaneel

Zoals je ziet lekker makkelijk. Zelf bereid ik mijn havermout met kokend water in plaats van melk. De meeste mensen doen dit wel met melk, dus als je dat lekkerder vindt moet je dat natuurlijk doen!

Het fijne vind ik zelf dat het bij dit soort recepten niet zo precies komt. Zelf voeg ik alles naar gevoel toe. De appel heb ik er voor de helft in gedaan en de andere helft ‘gewoon’ opgegeten.

Bij dit recept heb ik gekozen voor de turkish apple thee van Pickwick. Dit vind ik een fijne bijpassende smaak bij het appel-kaneel recept. Deze had zoals ik eerder noemde de vraag: ‘denk je dat er op een dag buitenaardse wezens landen?’

Zelf denk ik dat er wel buitenaards leven is, maar of ze echt, zoals op dit kaartje staat, zullen landen weet ik niet. Veel mensen denken dan direct aan science fiction films met ufo’s en andere aangelegenheden. Dat verwacht ik niet. Op de middelbare school heb ik natuurkunde gehad. Een onderdeel van dit vak ging over het heelal hier hadden we het ook over berekeningen over de grootte van het heelal. Deze is niet te bevatten groot. Hierom verwacht ik ook niet dat wij de enige zijn die hier in dit immens grote heelal rondlopen. Dat er buitenaards organisch materiaal is gevonden is al bewezen. Dat er wezens zijn is wat mij betreft gewoon een kwestie van bewijs afwachten.

 

Denk jij dat er op een dag buitenaardse wezens zullen landen?

 

 

 

Volg:

2 Reacties

  1. 16 februari 2018 / 17:17

    Ik houd niet zo van thee maar ik word altijd zo vrolijk van die vraagjes dat ik er bijna thee voor zou gaan drinken! 🙂

  2. 20 februari 2018 / 20:32

    Thee maak je mij niet blij mee hahaa. Ik denk dat er wel wat zou kunnen zijn van andere wezens zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *