Huda Beauty Desert Dusk palet | Review Monday

Huda Beauty Desert Dusk palet | Review Monday

Yes! Weer een nieuwe review Monday! Deze zal gaan over het nieuwste palet van Huda Beauty, namelijk het desert dusk palet. Rondom dit palet en dit merk is een enorme instagram hype (geweest). Toen ik in Berlijn zag dat er een Sephora store in het warenhuis naast ons hotel zat móest ik toch even kijken. Voor de mensen die niet weten wat de reden is dat ik zo excited was om in deze winkel te sneupen; in deze winkel verkopen ze allerlei merken die in Nederland niet (in winkels) te verkrijgen zijn. Vroeger hadden wij Nederlanders ook een Sephora, maar helaas is dit nu verleden tijd.

Zelf vind ik het heel prettig om producten even te testen voor ik ze daadwerkelijk aanschaf, dus daarom zou ik dit soort dure producten niet gauw online bestellen. Zo’n palet kost namelijk meer dan €60?! Toch kon ik de verleiding niet weerstaan. Dat je héél lang kunt met zo’n palet en dat we geen Sephora in Nederland hebben vond ik prima argumenten om hem toch mee te nemen. Bij deze mijn ‘Review Huda Beauty Desert Dusk palet’.

Het Huda Beauty palet bevat 18 verschillende kleuren en natuurlijk ga ik deze even voor jullie swatchen. Ze zijn enorm gepigmenteerd. De pigmentatie van de glitter soorten, vooral de cosmo, viel mij gelijk op. Vaak is er een subtiel glittertje in een oogschaduw als je deze bij een drogisterij haalt. Nou, ik kan je verzekeren dat het bij deze absoluut niet het geval is. Daarom zal ik waarschijnlijk buiten feestjes om bepaalde glitters oogschaduws uit dit palet niet gebruiken.

Swatches

Swatches

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je ziet bevat dit Huda Beauty palet veel warme tinten. Wanneer je deze aanbrengt is het belangrijk dat je ze goed uit blend. Wanneer je dit niet doet krijg je erg harde lijnen door de enorme pigmentatie van dit palet. Dit is voor de mensen die niet een goede kwast hebben om te blenden een nadeel. Zelf gebruik ik een kwastenset van Morphe voor mijn ogen en deze is ook voor dit palet erg geschikt.

Ondanks de hoge prijs vind ik het een goede koop. Je krijgt heel veel verschillende en goede kleuren waar je erg lang mee kunt. De komende tijd zal ik natuurlijk wel even wat minder kunnen uitgeven aan cosmetica, maar dat vind ik niet erg. Kwaliteit boven kwantiteit wat mij betreft!

 

Wat is jouw fijnste cosmetica item?

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *