NYX liquid suede metallic matte lipstick | Review Monday

NYX liquid suede metallic matte lipstick | Review Monday

Misschien is het je al opgevallen aan de titel, maar metallic en matte? In één lipstick, bijzonder dacht ik toen ik hem kocht. Gaat dit goed samen? Vandaag test ik de NYX liquid suede metallic matte lipstick voor jullie uit.

NYX staat natuurlijk bekend om de vele liquid lipsticks die ze hebben. Zelf heb ik de producten uit de lip lingerie collectie veel gebruikt en deze bevallen me erg goed. Doordat deze lipstick metallic is leek hij me leuk voor een feestje. Ik kwam de lipstick tegen bij de DM-drogisterij in Berlijn en was gelijk benieuwd hoe hij bij me zou staan.

Verpakking 

De verpakking is basic, maar prima. Je koopt je lipstick zonder extra doosje bijvoorbeeld. Het design van de flacon is hetzelfde als die van de ‘gewone’ lip suede’s waar menig make-up fan wel bekend mee is. De reden waarom ik de verpakking maar twee sterren heb gegeven is omdat hij een erg ander beeld van de kleur geeft dan hij in werkelijkheid is. In de winkel had ik geen swatch gemaakt van de kleur en toen ik deze later zag was ik best wel geschrokken. Hij is namelijk veel donkerder dan de verpakking aangeeft. Op de lippen slaat hij bij mij donkerder uit.

 

Product 

Het product ruikt vrij chemisch, maar blijft niet hinderlijk aanwezig nadat je hem op je lippen hebt aangebracht. De combinatie tussen matte en metallic begrijp ik niet helemaal en werkt voor mij niet. De lipstick is niet volledig mat, maar dit had ik ook niet verwacht ondanks dat de naam dit zegt. De formule voelt vrij plakkerig. Hij blijft wel erg lang op de lippen zitten. Dit vind ik persoonlijk een van de meest belangrijke eigenschappen die een lipstick moet hebben. Ondanks de plakkerige formule en kleur geef ik hem daarom 3 sterren.

 

Prijs/kwaliteit 

Misschien zijn andere kleurtjes wel veel fijner en mis ik echt iets, maar ik zou de NYX liquid suede metallic matte lipstick niet weer kopen. De lipstick is te koop bij Douglas of de NYX store voor €8,35. Niet erg duur, maar voor dit geld zou ik eerder een ‘normale’ lip suede van NYX kopen.

 

 

Wat is jouw favoriete NYX product?

 

Volg:
Deze post is NIET gesponsord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *