Drie bubble masks voor maar €0,99! | Review Action Bubbel Masker

Drie bubble masks voor maar €0,99! | Review Action Bubbel Masker

Drie bubble masks voor maar €0,99! Te mooi om waar te zijn of rennen naar de winkel?

Op youtube zijn er een aantal super goed bekeken (ASMR) videos over bubbel maskers. Natuurlijk wil ik zulke bubbel maskers dan ook even voor jullie testen. Afgelopen weekend ben ik naar de Action in de buurt geweest en kwam ik  bubble masks tegen, terwijl ik er niet naar op zoek was (heb ik wel vaker bij Action, oeps). Om eerlijk te zijn had ik ook niet verwacht dat Action de bubble masks zou hebben, daarom een extra leuke verassing toen ik ze tegen kwam!

Verpakking 

De verpakking ziet er niet geweldig uit. Vind hem persoonlijk vrij saai, maar het kan er mee door. Er staat aangegeven dat het voor alle huidtypen is. Verder staat er dat het een ‘foaming deep cleansing & boost your skin’ is. Klinkt goed, maar op de een of andere manier voelde de prijs/kwaliteit verhouding van te voren niet veel belovend.

Product 

Het bubbel masker bevat melk proteïnen en zoethout extract, maar hier vind ik het niet naar ruiken. Het ruikt heel fris. Lekker, maar de link naar de ingrediënten hier boven snap ik niet helemaal.

Aqua, Methyl Perfluorbutyl Ether (Oxiderende reiniging), Sodium Lauroyl Oat Amino Acids (reinigend en verzorgend),
Cocamidopropyl Betaine (schuim vormend), Propylene Glycol (olie), Glycerin (Yay, intensief hydrateren), 
Carbomer (voor viscositeit product), Triethanolamine (balanceren van PH-waarde), Milk Protein, Hydrolyzed Yeast Extract, 
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (olie),  Phenoxyethanol (bacteriedodend), Parfum, Methylparaben (houdbaarheid), 
Xanthan Gum (vicositeit), 3-0-Ethyl Ascorbic Acid (vitamine C), Glycyrrhiza Glabra Root Extract (Zoethout extract)

Even inzoomen op een aantal bestanddelen:

Phenoxyethanol:

Naast een goede behoudende en bacteriedodende functie is het product ontvettend en kan het de huid licht uitdrogen en roodheid veroorzaken. Waarschijnlijk heffen andere stoffen deze werking op bij dit masker.

Methylparabenen:

Parabenen zitten in bijna 90% van alle cosmeticaproducten op de markt, maar in een hoge concentratie kan het leiden tot:

 • Versnellen huidveroudering door UV-straling
 • Huidirritatie

Om deze reden is er veel opspraak geweest rondom het gebruik van parabenen in cosmetica. In dit product zitten relatief weinig parabenen.

Gebruik

Breng een gelijke laag aan over een schoon en droog gezicht, vermijd oog, lip en haarlijn regio. Laat het 5-10 minuten zitten tot de bubbels over het hele gezicht verspreid zitten. Masseer het hierna 1-2 minuten in op het gezicht. Spoel het af met lauwwarm water. Maximaal 2-3 keer per week gebruiken.

Voor ik het masker aan bracht heb ik mijn gezicht volledig schoon gemaakt met een facewash. Hierna heb ik het goed droog gemaakt en het masker aangebracht. Deze begon vrijwel gelijk te schuimen. Het schuim verspreidde zich erg snel en ik kreeg het gevoel dat het ging uitlopen. Hierdoor kwam het toch dicht bij de oog- en lip regio.

 

Prijs/kwaliteit 

Zou ik hem nog een keer kopen? Nee, maar niet omdat ik hem onprettig vind. Het product doet zijn werk, maar heeft me niet verrast. Weet ook niet of ik dit mag verwachten voor zo’n lage prijs. Hij was namelijk lekker goedkoop. €0,99 voor drie maskers vind ik geen geld!

Om eerlijk te zijn vind ik het leuker om vaak met verschillende maskertjes te experimenteren naast een aantal ‘vaste’ in mijn collectie. Deze maskertjes zullen niet in die ‘vaste’collectie komen. Hopelijk kan ik binnenkort een nieuw soort bubbel maskers aan toe voegen aan mijn reviews.

 

 

Heb jij wel eens bubbel maskers geprobeerd?

Volg:
Deze post is NIET gesponsord

22 Reacties

 1. 2 mei 2018 / 15:48

  Wat een apart masker, nog nooit gezien zoiets. Ik denk alleen niet dat ik het snel zou kopen.

  • 2 mei 2018 / 17:37

   Inderdaad heel vreemd! Om deze reden des te leuker om een review over te maken 🙂

 2. 2 mei 2018 / 16:44

  Als het 1 euro kost voor drie maskers, laat ik het sowieso liggen. Ik geloof niet dat er werkzame stoffen in kunnen zitten voor dat bedrag. En de ingredienten die je uitlicht, daar word ik ook niet blij van. Ik moet oppassen met mijn gevoelige huid, dus ik kies meestal voor zo natuurlijk mogelijk. Ik zou deze niet aandurven dus.

  • 2 mei 2018 / 17:39

   Dat was inderdaad ook waar ik over twijfelde. Gelukkig waren er bij mij totaal geen rare huidreacties op dit product!

 3. 2 mei 2018 / 18:10

  Deze ken ik nog niet van de action. Ik koop meestal die van de Hoog maskers. Laatst zo een gel masker opgebracht doe je er af moet pielen. Nou dat nooit meer, haha

  • 7 mei 2018 / 10:27

   Aah herkenbaar! Persoonlijk heb ik er met peel off maskers vaak last van dat het in mijn haar blijft zitten. Kliederboel!

 4. 3 mei 2018 / 08:39

  Grappig dat jij de verpakking niet leuk vind! Ik vind hem juist heel aansprekend : ) Smaken verschillen echt. Het is niet duur zeg!

 5. 3 mei 2018 / 10:10

  Ik vind dit zulke grappige maskers. Ik heb er een tijd geleden ook een geprobeerd:)

 6. 3 mei 2018 / 10:38

  Ik vind dit soort maskertjes zo onwijs leuk om te zien. Je wordt er net een hamstertje van haha!

 7. 3 mei 2018 / 11:38

  Ik heb deze nooit geprobeerd, maar voor de prijs moet ik het inderdaad zeker niet laten…!

 8. 3 mei 2018 / 12:49

  Haha wat een apart masker ziet er echt grappig uit!

  • 7 mei 2018 / 10:31

   Bedankt! Dit was voor mij de eerste keer, maar lijkt me zeker leuk om ook andere soorten te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *